Kurssit

esittelykurssi32

ESITTELYKURSSIT

Esittelykurssilla pääset helposti ja nopeasti purjelennon makuun! Kurssiin kuuluu yksi lento kaksipaikkaisella purjekoneella tai noin 20 min moottoripurjekoneella opettajan kanssa. Ennen lentoa käydään läpi lyhyt teoriaosuus lentämisestä. Halutessasi pääset myös ohjaamaan konetta lennon aikana.

Purjelennolla on aina säävaraus. Sään ollessa huono, kurssi siirretään myöhempään ajankohtaan. Kurssille voi osallistua aikaintaan sinä vuonna kun täyttää 15 vuotta. Lentäjän maksimipaino on noin 100 kg.

Esittelykurssin voit hankkia myös lahjaksi!

Purjelento 15 sintaivas 1500x1000

TUTUSTUMISKURSSIT

Tutustumiskurssilla pääset tutustumaan purjelentoon kahden koululennon verran, sitoutumatta kuitenkaan lupakirjakurssin suorittamiseen. Kurssiin kuuluu lyhyt teoriaosuus ja kaksi koululentoa lennnonopettajan kanssa kaksipaikkaisella koulukoneella. Kumpikin lento lennetään samana päivänä eli kurssi kestää päivän.

Purjelennolla on aina säävaraus. Sään ollessa huono, kurssi siirretään myöhempään ajankohtaan. Kurssille voi osallistua aikaintaan sinä vuonna kun täyttää 15 vuotta. Lentäjän maksimipaino on noin 100 kg.

Purjelento 31 PribinaCup2010 1500x1000

LUPAKIRJAKURSSIT

TIY:n lentokoulussa voit kouluttautua purjelentäjäksi tai moottoripurjelentäjäksi.

Purjelento

Purjelennon teoriaosa suoritetaan talven aikana Tampereella ja lentokoulutus kesällä, Jämijärven lentopaikalla. Lentokoulutus sisältää minimissään 50 koululentoa joista vähintään 10 on yksinlentoja, ja tarkastuslennon. Teoriakurssi sisältää 50 tuntia oppitunteja sekä kokeet. Kurssin voi aloittaa sinä vuonna kun täyttää 15 vuotta, lupakirjan saa 16 vuotta täyttänyt.

Moottoripurjelento

Moottoripurjelentokurssi sisältää 25 tuntia koululentoja sekä tarkastuslennon. Mahdollisesti tarvittava lisäkoulutus veloitetaan erikseen. Teoriakurssi sisältää 62 oppituntia sekä kokeet.

Ilmoittelemme alkavista kursseista ajankohtaista-osiossa ja sosiaalisessa mediassa. Laita sivumme seurantaan! Tyypillisesti teoriakurssit alkavat vuosittain tammi-helmikuussa.

Pin It on Pinterest

Share This