Kurssit

esittelykurssi32

ESITTELYLENNOT

Esittelylennolla pääset helposti ja nopeasti purjelennon makuun!  Esittelyyn kuuluu yksi lento kaksipaikkaisella purjekoneella tai noin 20 min moottoripurjekoneella opettajan kanssa. Ennen lentoa käydään läpi lyhyt teoriaosuus lentämisestä. Halutessasi pääset myös ohjaamaan konetta lennon aikana.

Purjelennolla on aina säävaraus. Sään ollessa huono, lento siirretään myöhempään ajankohtaan. Esittelylennolle ei ole ikärajaa, mutta osallistujan on kyettävä poistumaan itse koneesta. Lentäjän maksimipaino on noin 100 kg.

Esittelylennon voit hankkia myös lahjaksi!

Purjelento 31 PribinaCup2010 1500x1000

LUPAKIRJAKURSSIT

TIY:n lentokoulussa voit kouluttautua purjelentäjäksi tai moottoripurjelentäjäksi.

Purjelento

Purjelennon teoriaosa suoritetaan Suomen Urheiluilmailuopiston verkkokurssilla (www.suio.fi) ja lentokoulutus kesällä, Jämijärven lentopaikalla. Lentokoulutus sisältää 50 koululentoa joista vähintään 10 on yksinlentoja, lisäksi tarkastuslento. Lupakirjan saa 16 vuotta täyttänyt mutta kurssin voi aloittaa aikaisemminkin.

Moottoripurjelento

Moottoripurjelentokurssi sisältää 25 tuntia koululentoja sekä tarkastuslennon. Mahdollisesti tarvittava lisäkoulutus veloitetaan erikseen. Teoriakurssi sisältää 62 oppituntia sekä kokeet.

Ilmoittelemme alkavista kursseista ajankohtaista-osiossa ja sosiaalisessa mediassa. Laita sivumme seurantaan!

Pin It on Pinterest

Share This